IMPRESSIONS EN PETIT I GRAN FORMAT

 

Podeu demanar un pressupost a travès del nostre formulari de contacte. 

 

 

Impressions a gran i petit format (A0-A1-A2-A3-A4-A5..) Sobre diferents tipus de materials. 

Material de polipropilè mat adhesiu HP Everyday 130 g/m².
Mesures (amplària): 610mm, 914mm, 1.067mm
 El polipropilè mat adhesiu HP Everyday és versàtil i durador, que produeix impressions de qualitat amb una nitidesa de color excel·lent a preus assequibles. Ideal per a aplicacions en interiors i exteriors.

 


Vinil Adhesiu HP Colourfast 328g/m2
Mesura (amplària): 914mm
 El vinil adhesiu HP és un vinil per a presentacions de qualitat amb un adhesiu sensible a la pressió que es pega on ho desitgi, durant el temps que desitgi, sense esquerdar-se ni pelar-se. El seu acabat blanc mat fa que els colors resultin precisos i nítids.


Vinil Adhesiu Universal 290g/m2
Mesures (amplària): 914mm, 1.067mm
 Vinil adhesiu econòmic per a ús diari, ideal per a aplicacions d'interiors i exteriors. El vinil adhesiu HP Universal és durador i fàcil d'usar, i permet crear cartells cridaners.
 Dissenyat per a diferents aplicacions i tècniques d'acabat


Llenç Mat HP Artist de format llarg 380g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm, 1.067mm
 El llenç mat per a artistes HP és perfecte per a impressió d'alta qualitat, excel·lents reproduccions artístiques i fotografies a un preu assequible. Aquest llenç per a artistes de gamma mitjana incorpora un recobriment blanc intens i acabat mat.


Llenç Mat HP Professional 430g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm, 1.067mm
 El llenç HP Professional Matte Canvas resulta perfecte per a la impressió de còpies d'exposició de qualitat comparable a la de les obres de museu, fotografies nítides en blanc i negre i edicions per a col·leccionistes. Aquest llenç de gran gramatge presenta un suau acabat blanc brillant mat.


Llenç Mat HP Universal 350g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm, 1.067mm
 El llenç HP Universal Matte Canvas resulta perfecte per a la impressió de reproduccions assequibles d'obres d'art per a consumidors. Aquest suport és un llenç elàstic econòmic per a aplicacions artístiques que ofereix una qualitat extraordinària per a aplicacions de baix cost.


Llenç Setinat HP Collector 400g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm, 1.067mm
 El llenç setinat per a col·leccionistes HP produeix impressions amb acabat setinat i qualitat de museu de llarga durada, gràcies a una base més sòlida. Aquest material pesat i flexible facilita l'acabat i redueix els retazos inservibles.

 


Paper Lito-realista mat HP 270g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm
 El paper mat per a litografies realistes HP ofereix resultats d'impressió excepcionals, amb l'aparença, el tacte i la durabilitat del paper offset mat de gramatge extra. Aquest paper blanc natural és perfecte per crear pòsters artístics d'alta qualitat i altres reproduccions artístiques a un preu assequible.


Tela semitransparente opaca HP 460g/m2
Mesures (amplària): 914mm, 1.067mm
 El teixit opac HP és un bàner opac de PVC que porta una tela de polièster resistent a l'esquinçat entre dues capes de vinil blanc. Proporciona un material fàcil d'usar i de gran qualitat per a la creació de rètols, decoració i cartelleria per a interiors i exteriors.


Material de polipropilè mat HP 130g/m2
Mesures (amplària): 914mm, 1.067mm
 Generi presentacions, pancartes, displays de gran impacte: fins i tot ampliacions fotogràfiques realistes. Aquest substrat resistent a l'aigua1 i als trencaments és ideal per al color brillant total i gran definició en aplicacions a l'interior i en l'exterior. I és reciclable.

 


Material de polipropilè mat HP Everyday Paquet doble
Mesures (amplària): 610mm, 914mm, 1.067mm
 El paquet de 2 polipropilès mat d'ús quotidià HP li permet produir rètols de gran impacte amb una pel·lícula mat versàtil, duradora i reciclable1. Aquest substrat resistent a esquinçaments és fàcil d'utilitzar i manejar, i és ideal tant per a les aplicacions d'interior com d'exterior.


Paper per a pancartes durador HP amb DuPont Tyvek 140g/m2
Mesures (amplària): 914mm, 1.067mm
 El paper durador per a pancartes HP amb DuPont Tyvek produeix resultats brillants i professionals en una àmplia varietat de pancartes i exhibicions. Amb aquest material lleuger i resistent al desgast, les duradores pancartes amb resistència a l'aigua romanen vibrants. I són reciclables.


Pel·lícula resistent semibrillante per a expositors HP 265g/m2
Mesura (amplària): 914mm
 La Pel·lícula resistent semibrillante per a expositors HP és una pel·lícula PET apta per a la impressió per injecció de tinta amb revestiment, dissenyada per als expositors i sistemes enrotllables de presentació per a interiors. Aquest suport no requereix laminatge posterior i és enormement resistent en enrotllar i desenrotllar.

 

Pel·lícula retroiluminada HP Premium Viviu Colour 285g/m2
Mesura (amplària): 1.067mm
 La pel·lícula retroiluminada HP Premium Viviu Colour ofereix cartells retroiluminados duradors amb colors impactants i imatges fidels a la realitat, amb retroiluminación o sense. Augmenti la seva capacitat de producció i ofereixi temps de resposta ràpids amb aquestes impressores d'assecat ràpid.

 


Paper bond blanc intens, injecció negra HP
Mesures (amplària): 420mm, 594mm, 610mm, 841mm, 914mm, 1.067mm
 El paper bond HP blanc brillant per a injecció de tinta aporta la diferència ColorPRO. Aquest paper amb certificat FSC® amb la tecnologia ColorPRO produeix colors més impressionants, text i gràfics més nítids i negres amb major contrast per a qualitat professional i resultats impressionants a una velocitat de producció.

 

Paper bond Universal
Mesures (amplària): 594mm, 610mm, 841mm, 914mm, 1.067mm
 El paper bond HP universal aporta la diferència ColorPRO. Aquest econòmic paper certificat per FSC® amb la tecnologia ColorPRO produeix colors més impressionants, text i gràfics més nítids i negres amb major contrast per a qualitat professional i resultats impressionants a una velocitat de producció.

 

Paper acolorit groc HP 95g/m2
Mesura (amplària): 914mm
 El paper acolorit groc HP és perfecte per a anuncis de venda minorista, rètols i cartelleria temporal. L'excepcional lluentor de la superfície groga mat contrasta bé amb text fosc en negreta.


Paper mat de gramatge extra superior HP Plus 210g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm, 1.067mm
 El paper mat de gramatge extra superior HP Plus és un excel·lent suport de representació gràfica que produeix una qualitat d'imatge superior i permet una impressió sense ones. Maximitza la productivitat amb la seva versatilitat davant diferents aplicacions, el seu assecat instantani i una gran compatibilitat per a laminació.

 

 

Paper Reciclat HP Bond 80g/m2
Mesures (amplària): 420mm, 610mm, 914mm, 1.067mm
 El paper Bond reciclat HP està fabricat un 100% amb paper de base reciclat i compleix les certificacions de les principals empreses del sector. Col·labori amb HP per aconseguir els objectius del programa mediambiental de la seva empresa i els seus clients, imprimint sense problemes i sense clor.

 

Paper recobert de gramatge extra HP 130g/m2
Mesures (amplària): 420mm, 610mm, 914mm, 1.067mm
 Enrotlli o apili els seus documents amb terminis especificats just en sortir de la impressora. Ideal per a impressions àmplies, muntatges de treball i proves de disseny de colors definits, aquest paper amb certificació PEFC és fàcil de tractar i proporciona resultats uniformes i d'alta qualitat.

 


Paper recobert de gramatge extra HP Universal 120g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm, 1.067mm
 Miri aquest material d'impressió amb certificació FSC™reciclable i econòmic, ideal per a una varietat d'aplicacions gràfiques i tècniques de densitat de tinta mitjana, que inclouen presentacions, senyalitzacions d'interiors i pòsters que són freqüentment substituïbles.


Paper recobert HP 90g/m2
Mesures (amplària): 594mm, 610mm, 841mm, 914mm, 1.067mm
 Enrotlli o apili els seus documents amb terminis especificats just en sortir de la impressora. Ideal per a impressions diàries, muntatges de treball i proves de disseny de colors definits, aquest paper amb certificació PEFC és fàcil de tractar i proporciona resultats uniformes i d'alta qualitat.


Paper recobert HP Universal 95g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm, 1.067mm
 Miri aquest material d'impressió amb certificació FSC™reciclable i econòmic, ideal per a una varietat d'aplicacions gràfiques i tècniques, des de presentacions i senyalitzacions d'interiors a pòsters que són freqüentment substituïbles.


Paper fotogràfic brillant d'assecat instántaneo HP Everyday 235g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm, 1.067mm
 El paper fotogràfic brillant per a tinta pigmentada d'ús quotidià HP li ajudarà a millorar la productivitat i la rendibilitat amb un paper rendible; optimitzat amb negres pigmentadas d'HP Obtingui un assecat ràpid i una imatge viva i duradora de qualitat amb aquest paper amb acabat brillant d'alta qualitat.


Paper fotogràfic mat HP Premium 210g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm
 El paper fotogràfic mat HP Premium té una superfície llisa i és rígid per obtenir còpies professionals amb gràfics i imatges fotogràfiques de colors vius amb càrregues altes de tinta. Ofereix una qualitat d'imatge i uns colors d'alta qualitat per a aplicacions fotogràfiques.


Paper fotogràfic setinat d'assecat instantani HP Everyday 235g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm, 1.067mm
 El paper fotogràfic setinat per a tinta pigmentada d'ús quotidià HP li ajudarà a millorar la productivitat i la rendibilitat amb un paper rendible; optimitzat amb negres pigmentadas d'HP Obtingui un assecat ràpid i una imatge viva i duradora de qualitat amb aquest paper amb acabat setinat d'alta qualitat.


Paper fotogràfic setinat d'assecat instantani HP Professional 300g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 1.118mm
 El paper fotogràfic setinat professional HP és ideal per a la impressió de fotografies llestes per a l'exposició plenes de colors vius, detalls nítids i cridaners contrastos. Les impressions d'assecat instantani sobre aquest paper amb qualitat professional són fàcils de manejar i ofereixen una llarga durabilitat.


Paper fotogràfic setinat d'assecat instantani HP Universal 200g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm, 1.067mm
 Estalviï temps, optimitzi el flux de treball i augmenti la productivitat. Impressions d'assecat instantani per permetre la seva manipulació i plastificat immediats. Rotllos gegants per poder imprimir sense necessitat d'atendre la impressora. Gaudi de la impressió senzilla i sense problemes que s'espera d'HP.


Paper fotogràfic setinat universal HP d'assecat instantani 200g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm, 1.067mm
 Produeixi resultats excel·lents amb aquest paper fotogràfic econòmic. El paper fotogràfic brillant d'assecat instantani HP Universal millorat ofereix una qualitat d'imatge excel·lent per a fotos que criden l'atenció i gràfics de gran impacte.

 

Paper de calc natural HP 90g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm
 El paper de calc natural HP està dissenyat per a dibuixos finals reproduïbles extremadament duradors.


Paper especial inyec. tinta HP 90g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm
 El paper especial per a injecció de tinta HP és un paper econòmic per a ús diari, ideal per a la presentació de gràfics d'alta resolució


La Transparència HP 174g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm
 Faci un seguiment dels seus projectes i demostri la qualitat i professionalitat del seu treball amb aquesta pel·lícula nítida òpticament i reciclable. Genera diverses capes i imatges transparents amb qualitat de línia excel·lent i colors vius i homogenis.

 


La Transparència mat HP 160g/m2
Mesures (amplària): 610mm, 914mm
 Faci un seguiment dels canvis durant el procés de revisió. Aquesta pel·lícula resistent a les taques, archivable i reciclable genera línies nítides en negre i en color i àrees sòlides uniformes i és ideal per a dibuixos originals i reproduïbles de gran volum

 

ALCIL 

Associació Les Corts per a la Inserció Laboral

CENTRE ESPECIAL DE TREBALL

 

Pot demanar informació o fer qualsevol consulta mitjançant el nostre formulari de contacte.

 

o bé al telèfon:

 

Tel. 93 445 44 71

 
També pot utilitzar la nostra adreça electrònica: